Saturday, March 21, 2009

Putra - 14 bulan


Assalamualaikum...
Umur saya dah genap setahun dua bulan. Saya dah pandai jalan sendiri. Tapi sikit2 je la...tak pandai jalan laju lagi. Tak lama lagi mesti saya pandai jalan sendiri dengan laju...Masa tu mama kena la kunci grill, kalau tak mesti saya jalan ke mana-mana je ikut kaki ni, hihihi...
Mama kata saya dh besar...jgn nakal2 lg. Tp saya ni suka minta mama dukung je. Kesian mama...

Friday, February 20, 2009

Saya dh 13 bulan

Hari ni genap lah umur saya 13 bulan. Minggu lepas dah pegi klinik untuk suntikan MMR. Berat tak banyak mana pun naik sebab saya ni kurang makan, asyik nenen je. Gambar ni mama snap time saya baru bangun tido...sbb tu kureng macho skit tapi tetap comei kan?? Ha! Lupa plak...saya masih sedang berusaha belajar berjalan. Sekarang ni kalau berjalan pun saya kena pegang tangan papa atau mama sebab saya belum pandai jalan sendiri. Kawan2 doakan saya cepat boleh jalan sendiri ye...sebab saya dah tak sabar naik main ball kat playground.

note: Berat -8.3kg
Tinggi -73 cm

Tuesday, February 3, 2009

Hobi Putra

Ini lah salah satu hobi saya. Membuat sepah supaya mama ada kerja untuk di kerjakan selain memblog aje :)

Wednesday, January 28, 2009

Suka la tu!!! Bila tekan ada bunyi lagi bertambah suka la saya ni...

Tuesday, January 27, 2009

Hadiah


Hehehe....teruja la tu. Dapat hadiah daripada maktok. Sebenarnya maktok bukan la belikan hadiah ni, tapi maktok menyalurkan dana melalui akaun mama untuk belikan sesuatu kepada Putra. Dana yang diberikan sebenarnya untuk mendapatkan sebuah "kereta" tetapi atas sebab2 tertentu mama belikan music car ni dulu la ye.

Monday, January 26, 2009

Aksi ku

Sedapnya landing atas sofa sambil korek telinga. Hehehehe....


Wednesday, January 21, 2009

My birthday cake

Inilah kek harijadi saya. Sedappp....